Keresés

Szerelmes film: Szerelem első vérig

LinkajánlásSzerelemSzerelemszerelem.lap.hu/9-99hu14972076222004-10-29 00:00:002017-06-11 21:00:22SzerkesztőSzerkesztőCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004

Meghatározás

Szerelmes film: Szerelem első vérig<br /><br />1. Itt vagyunk, ki tudja, kit ki hívott, mégis itt vagyunk,<br />sokáig itt leszünk<br />Szárnyalunk, mint földre tévedt égben járó angyalok,<br />és néha szenvedünk.<br />Álmodunk, a tények szürke tengerétől elfutunk, ezek vagyunk.<br />Hiszen van még időnk, azért se változunk.<br /><br />R1. ||: Most először mondom el, most hinned kell nekem.<br />Legalább te maradj itt velem!<br />Annyi minden változik, s nem biztos semmi sem,<br />Legalább te legyél az nekem! :||<br /><br />2. Ki megtalált, itt volt néhány órát, néhány éjszakát,<br />és gyorsan ment tovább.<br />Még engedem, hogy ár sodorja, szél kavarja életem,<br />ameddig jó nekem.<br />De azt hiszem, most van itt a perc, hogy fogd a két kezem,<br />az kell nekem!<br />Mert ha itt vagy velem, a szívem megpihen.<br /><br />R2. ||: Most először mondom el, most hinned kell nekem.<br />Legalább te maradj itt velem!<br />Annyi minden változik, s nem biztos semmi sem,<br />Legalább te legyél az nekem! :||<br /><br />R3. Százezerszer mondom el, ha nem hiszel nekem.<br />Legalább te maradj itt velem!<br />Mert annyi minden változik, s nem biztos semmi sem,<br />Legalább te legyél az nekem!<br /><br />R3'. Még százezerszer mondom el, ha nem hiszel nekem.<br />Legalább te maradj itt velem!<br />Mert annyi minden változik, s nem biztos semmi sem,<br />Legalább te legyél az nekem!

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Szerelmes film: Szerelem első vérig
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés